10 desember, 2006

Hele verden!


Var på medarbeiderfest i Salem på torsdag. Det var utrolig bra. God mat, bra folk og god tale av Åge Åleskjær. Han snakket om at Jesus kom for å forsone HELE verden. Hele verden inkluderer de vi ikke liker, de vi synes ikke fortjener det, de vi tror ikke vil høre budskapet. Hele verden inkluderer alle de på utsiden av kirkebygget vårt.

Vi er så opptatt med å drive menighet, når det var meningen at vi skulle være menighet! Vi skal komme til vårt menighetshus og få inspirasjon og giv til å gå ut på utsiden. Være med folk. Spre det gode budskap om gleden. Vi var ikke ment å lukke oss inne i bygget vårt. Tror vi bruker så mye energi og tid på å drive menigheten. Mener ikke at det ikke er viktig. Men tror det er lurt å fokusere på å legge oss i Guds hender, la Han drive, så vi kan være. Da tror jeg det vil bli frigjort tid som vi kan bruke på HELE verden.

Det samme gjelder desember. Denne måneden har en tendens til å forsvinne i gavekjøping, juleforberedelser og eksamen. I det man endelig er i havn og kan senke skuldrene er måneden over. Er så trist om det bare blir et jag. Måneden som er et genialt utgangspunkt for å kjenne på gleden, på forventningen og på det evige Håpet.

” Hallelujah, the King is here, given for all men. For today the Holy Son of God, is born in Bethlehem.”

1 Comments:

At 11/12/06 22:23, Blogger patrick said...

veldig sant det der....bare stress før jul, og når man endelig har fått roet seg litt ned er julen over...

 

Legg inn en kommentar

<< Home