09 januar, 2006

The notebook

Det kan se ut til at jeg har fått en ny favorittfilm i kategorien, film som gjør noe med deg på en god-vond måte. Så 'the notebook' her om dagen, og den gjorde utrolig inntrykk. Er lenge siden jeg har sett en så vakker og fin film, som både var til å le og gråte av..

Jeg var på forhånd meget skeptisk ettersom 'alle' sa at den var så bra, at det var den ultimate kjærlighetsfilm som bare måtte sees. Det har vist seg før at filmer alle andre liker, er ikke filmer som nødvendigvis scorer så fryktelig høyt hos meg. Som f.eks "Den fantastiske Amelie fra Montmartre" og "37 1/2"... Men denne gangen gikk det over all forventning! Var en helt fantastisk film om livet og kjærligheten.. Og begrepet "til døden skiller oss av" fikk ny betydning! En must-see-movie!!

"Harry: I keep trying to die but they won't let me.
Duke: Well, you can't have everything."

"Duke: I am no one special. Just a common man with common thoughts. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten. But in one respect I have succeeded as gloriously as anyone who ever lived. I've loved another with all my heart and soul and for me that has always been enough."